The Loft Apartment is located upstairs and is the largest of our three unit, with sea glimpses.
It has a separate bedroom (sleeps 2 adults in a double bed or two single beds configuration), plus two single beds in the lounge and also has a ‘hems’ (a small room above the rest of the loft – which sleeps 2 on a double bed mattress, but we predict that your kids will claim it first!). In the spacious lounge/ dining room two daybeds provide a good night’s rest for two adults. We also have a dining table and a flat screen television set with Netflix, Chromecast an Apple box and streaming facilities via a WIFI net.

The Loft has its own private entrance and staircase from outside, so no need to go through the rest of the house (this is also a feature of the two bottom apartments, the Cherry Apartment and the Fig Studio).In the kitchen you will find a fridge-freezer, dishwasher, microwave and an induction cooking hob.

The modern bathroom is fully tiled with a good-size shower, toilet and hand wash basin.

But perhaps the Loft’s biggest asset is its lovely terrace deck which gives you great views all round. It has a unique deck table (constructed on an antique Singer sewing machine chassis), chairs and parasol, ideal for enjoying dinner and watching the sun set.

The guests of the Loft have their own barbecue area in the garden. free parking and a smoking-free environment.

And then there is the bicycle shed for your bicycles and a pétanque (boules) court as well where we have placed chairs and a table for the use of guests.

Den Gule Svane is a family-run Guest House, with optonal breakfast facilities and offers personal service by the hosts themselves.Den Gule Svane is a family-run Guest House, with optonal breakfast facilities and offers personal service by the hosts themselves.

We are located in the countryside, about 6 km from the main city, Rønne, near the airport and about 1 km from the nearest village, Arnager. It is an old fishing village with an impressively long jetty.

In 2020, three charming apartments were created: an apartment in the attic, called ‘the Loft’ and two smaller apartments, of more or less the same size.  Using the names of some of the very old fruit trees growing in our garden, we named them ‘The Cherry Apartment’ and the other ‘The Fig Studio’.